ZAISTA SVAŠTA

Noć 'strave i užasa' za Kyliana Mbappea u Srbiji; anegdota iz Kragujevca zbog koje cijela regija umire od smijeha

11.12.2018 u 13:13

Bionic
Reading

Kylian Mbappe (19) je jedan od najboljih nogometaša svijeta, a uoči gostovanja PSG-a kod Crvene zvezde u sklopu šestog kola Lige prvaka, u Srbiji su se prisjetili jedne anegdote vezanje uz Francuza

Za Mbappea stručnjaci tvrde da je budući najbolji igrač svijeta, talent koji je predodređen za osvajanje Zlatne lopte. I dok braniči najvećih klubova strahuju od ovog napadača, on se boji – miša.

Naime, Mbappe je drugi puta u Srbiji. Danas s PSG-om, a prvi puta je bio u ožujku 2016. sa mladom reprezentacijom u sklopu kvalifikacija za Euro, kada je upravo Mbappe odlučio pobjednika (1:0), a kasnije je došao i naslov prvaka Europe.

Dvoboj se igrao u Kragujevcu, a Mbappe je imaš šou u hotelu zbog malenog miša. Te anegdote se za Novosti prisjetio međunarodni sudac Zdravko Jokić koji je tada bio direktor kvalifikacijskog turnira.

'Noć prije utakmicu na parkiralištu sam zatekao jednog igrača Francuske i konobara iz hotela. Dečko blage naravi, fino odgojen, ali preplašen i u šoku. Ni za živu glavu nije želio natrag u svoju sobu, jer je u njoj, čim je ušao, čuo glasan cijuk i ugledao miša', pričao je Jokić.

Najsmješnije u cijeloj situaciji da je konobar govorio Mbappeu 'cat, cat, cat', jer mu je želio u sobu poslati mačku što je mladog igrača dodatno preplašilo.

  • +10
Kylian Mbappe Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Na kraju se negdje oko ponoći francuski as vratio u sobu i sutradan bio uvjerljivo najbolji igrač na terenu u Kragujevcu', dodao je Jokić.

Utakmicu u Kragujevcu gledao je i tadašnji predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, čiji je sin Branislav bio izbornik

'Brz je ovaj mali sa brojem 13', rekao je Nikolić kada je već bilo jasno koliko je dobar Mbappe.

'Kako da ne bude brz, kada je cijelu noć bježao od miša,' objasnili su u svečanoj loži 'tajnu' bivšem predsjedniku.