SAMO OPUŠTENO

Nizozemski izbornik Louis van Gaal opet nasmijavao novinare, Memphis Depay završio pod stolom

08.12.2022 u 19:56

Bionic
Reading

Osim Hrvatske i Brazila, u petak će se za polufinale svjetskog nogometnog prvenstva boriti i Nizozemska i Argentina. Taj je dvoboj na rasporedu od 20 sati. No, dan uoči ovako važne utakmice, izbornik Oranja Louis van Gaal bio je maksimalno opušten

Iskusni 71-godišnji nizozemski izbornik, koji je od kolovoza 2021. godine opet na ovoj funkciji, Louis van Gaal djeluje potpuno opušteno.

Kad se sjetimo kako je odgovorio na upit preuzima li Belgiju....

Ili je toliko siguran u sebe i svoje igrače, ili svoju momčad želi maksimalno opustiti. No, što god mislio, zasad mu ide jako dobro.

A tome se nada i u okršaju protiv Argentinaca.

Dan uoči tog dvoboja, Van Gaal je pred novinare stigao s Memphisom Depayom.

Van Gaal je odgovorio na pitanje o Angelu di Mariji, Argentincu koji ga je svojevremeno u intervjuu nazvao najgorim trenerom na svijetu jer je bio u njegovoj nemilosti tijekom epizode u Manchester Unitedu.

'Di Maria me naziva najgorim trenerom kojeg je imao? On je jedan od rijetkih igrača s takvim mišljenjem i stvarno mi je žao. Tužan sam zbog tih riječi', naglasio je nizozemski izbornik.

Potom je Van Gaal usporedio njegovu situaciju s Barceloninim napadačem Memphisom Depayom, koji je također u istom periodu bio s Van Gaalom u Manchester Unitedu. I također, imao problema s trenerom.

'I Memphis se s morao nositi s mojim odlukama u Manchester Unitedu, a sada se ljubimo u usta. Memphis ne želi taj poljubac, ali to je u redu', ispalio je nizozemski izbornik i izazvao smijeh u dvorani gdje su sjedili novinari. Depay je od smijeha završio pod stolom.

  • +17
Nizozemska - SAD, SP u nogometu, 3.12.2022. Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT