sve za ostanak u društvu najboljih

Niti jedan klub u HT Prvoj ligi nije doveo ovakvo pojačanje i predstavio ga kao Istra 1961

16.06.2020 u 16:20

Bionic
Reading

Nogometaši Istre 1961 bore se za ostanak u Hrvatski Telekom Prvoj ligi, a ovog utorka od 18.55 sati (Arenasport 1), igraju važnu utakmicu, protiv izravnog konkurenta s dna tablice, zaprešićkog Intera

No, da bi momčad Ivan Preleca svladala Zaprešićane, morat će uložiti puno truda. U tri ovosezonska prvenstvena međusobna ogleda, i Istra i Inter imaju po pobjedu, remi i poraz.

Ipak, dobra i sretna okolnost po domaćine jest i ta da će, po prvi put od nastavka prvenstva nakon ublažanja mjera i zaštite od koronavirusa, na tribinama biti i navijači.

Čelnici kluba pobrinuli su se i doveli i maskotu kluba, koja će biti dodatni animator za gledatelje, a sve kako bi Istra imala što glasniju podršku.

Maskota, a riječ je o kozi, ili bolje reći jarcu - koja se zove Grgo, tako će na ovoj važnoj utakmici imati svoj 'debi'.

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.