NEMA POPUSTA

Nindža Cannavaro predvodi Talijane po cičoj zimi

16.06.2010 u 14:09

Bionic
Reading

Premda je naša percepcija Afrike sunce, pijesak, divlje životinje i velika vrućina, to baš tako i nije u Južnoafričkoj Republici u ovo doba godine. Hladnoći svjedoči i trening talijanske reprezentacije koju je Cannavaro predvodio zamotan poput beduina

Pogledajte fotku malo bolje i priznajte sami sebi: da ne znate da je na slici Fabio Cannavaro i da smo obrisali grb talijanske nogometne reprezentacije, nikad ne bi ste pogodili da je riječ o nogometašu, a kamoli o kapetanu 'azzurra' koji se nalazi na Jugu Afrike. Po fotografiji, mogao je to biti bilo tko snimljen bilo gdje, no zaista, to je Cannavaro koji je predvodio trening talijanske repke po velikoj hladnoći i vjetru.

Vrijeme u JAR-u se pogoršava, temperature padaju, a jesen polako ustupa mjesto zimi. Nogometašima, većinom naviklima da se u ovo doba godine prže na plaži ili hvataju hladovinu na treninzima, to će biti sve teže podnositi. Inače, u gorskim krajevima JAR-a već ima dosta snijega, a organizatori najavljuju skorašnji snijeg i na travnjacima.