NEMA PREDAJE

Nikola Kalinić izabrao teži put; ni ponuda iz Francuske nije ga natjerala da promijeni odluku

07.01.2020 u 16:29

Bionic
Reading

Nikola Kalinić imao je polusezonu za zaborav u dresu Rome, ali svejedno ima ponuda od drugih europskih klubova koji očigledno vjeruju da mogu razbuditi golgeterski instinkt hrvatskog napadača

Bivši hrvatski reprezentativac ima ugovor s madridskim Atleticom do ljeta 2021., a ove sezone završio je na posudbi u Romi. Nakon prvog dijela nikako ne može biti zadovoljan.

Naime, Kalinić je nastupio u samo sedam utakmica i ukupno odigrao manje od 200 minuta, bez ikakvog učnika, niti gola, niti asistencije.

Logično bi bilo da Kalinić potraži sreću negdje drugdje. Pisalo se o interesu Newcastlea, a sada su talijanski mediji iskopali da je hrvatski napadač odbio ponudu i Bordeauxa. Čudna odluka Kalinića koji očigledno vjeruje da se može nametnuti u rimskom prvoligašu, a uskoro ćemo vijdeti je li pogriješio što se nije želio okušati u Ligue 1.

  • +4
Serie A, AS Roma - Torino Izvor: EPA / Autor: ANGELO CARCONI

Inače, nedavno je o Kaliniću govorio sportski direktor Rome Gianluca Petrachi.

'Pročitao sam mnoga imena, ali želio bih naglasiti samo jedno - zadovoljni smo s Nikolom Kalinićem. On je igrač koji se privikava. Uvjereni smo da će u drugom dijelu sezone pružiti dobre igre. Imena potencijalnih transfera koja su iznesena u medijima nisu istinita. Nikola nije na prodaju', rekao je Petrachi za Gazzettu, a možda su i njegove riječi ponukale hrvatskog ofenzivca da odbija ponude drugih klubova.