messi je sve otkrio

Poruka koja je uzburkala strasti u Barceloni: Odlazim za dvije godine; vrati se, možemo osvojiti Ligu prvaka

07.01.2020 u 11:08

Bionic
Reading

Leo Messi (32) čini sve kako bi Barceloni osigurao svog nasljednika u sezonama nakon što se oprosti od aktivnog igranja. Zato je Argentinac krenuo u akciju, na sve načine pokušava nagovoriti Neymara da se vrati na Nou Camp

Novinari France Footballa otkrili su dio poruke koju je Leo Messi (32) prije nekog vremena poslao Neymaru (27) u pokušaju da Brazilca nagovori da se vrati u redove Barcelone.

Neymar je s Nou Campa otišao u ljeto 2017. godine za rekordnu odštetu od 220 milijuna eura, a razlog 'bijega' iz Barcelone bila je želja da napokon izađe iz sjene Lea Messija. Želio je Neymar 'svoju' momčad, onu u kojoj bi bio 'gazda' na terenu i izvan njega, da više ne mora 'raditi' za nekog drugog. Pa bio to i sam Messi...

Prošlog je ljeta Neymar bio vrlo brzo o povratku na Nou Camp, ali Barca na kraju nije imala dovoljno novca za njegov transfer. Pokušali su iz Barcelone ponuditi nešto novca i uz to dodati neke svoje zvijezde u taj transfer, a među njima je bio i naš Ivan Rakitić, no PSG je odbio svaki pokušaj. Parižani su bili jasni, Neymar može otići kad zainteresirani klub plati odštetu. A ona je - 220 milijuna eura!

I tako je Neymar i dalje u PSG-u, no u Barceloni se ne predaju, a i sam Leo Messi čini sve kako bi nagovorio Neymara na povratak. No, Messi je u poruci koju prenose francuski mediji, (ne)namjerno otkrio i planove do kada misli igrati.

'Samo zajedno možemo osvojiti Ligu prvaka. Molim te da se vratiš. Ja odlazim za dvije godine, a ti ćeš onda biti sam. Treba tu ostati netko tko će zauzeti moje mjesto', navodno je u poruci napisao Messi.

  • +31
Barcelona - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: ENRIC FONTCUBERTA

Sve je tu, baš ono što sam Neymar i želi čuti, ali Messi je 'pogriješio' kad je otkrio da odlazi za dvije godine! U Barceloni su se odmah uzburkale strasti iako je svima jasno da se kraj Messijeve ere na Nou Campu polagano bliži kraju, ali ne baš tako brzo! Sad na sve načine pokušavaju nagovoriti Argentinca da odigra još barem dvije sezone (1+1) nakon isteka aktualnog ugovora u krajem lipnja 2021. godine.

Neymar? Hm, teško da će Barcelona 'pronaći' 220 milijuna eura samo tako preko noći, morat će rasprodati 'pola momčadi', a pitanje je isplati li se to učiniti zbog jednog igrača. Pa bio to i sam Neymar...