POPIS U-20

Niko Kovač zaobišao Halilovića, pozvan Livaja

30.01.2013 u 09:09

Bionic
Reading

Novi izbornik hrvatske mlade reprezentacije, Niko Kovač, objavio je popis igrača za svoju prvu akciju, odnosno dvoboj protiv Italije, koji je na rasporedu 7. veljače u Umagu

Prošlog tjedna Niko Kovač je, zajedno s bratom Robertom također, i službeno promoviran u izbornika hrvatske mlade reprezentacije. Doduše, već se na prvom sastanku, ali vjerojatno samo zbog krive interpretacije, razišao s razmišljanjima predsjednika Saveza Davora Šukera, ali sigurni smo - cilj mu je ipak isti - biti najbolji.

Kovač je tada zaobišao odgovor na pitanje hoće li barem on, kada već nije izbornik Štimac, uputiti poziv budućoj potencijalnoj zvijezdi - Alenu Haliloviću. No, odgovor je dao u utorak, kada je objavio popis igrača za dvoboj s Italijom.

Na tom popisu nema Dinamovog 'wunderkinda', oko kojeg se motaju i ljudi iz nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, ali se zato pojavilo ime Marka Livaje, istog onog kojeg se odrekao Štimac, a koji vrlo dobro igra, kada je na terenu, u dresu Intera.

Evo Kovačevog popisa.

Dominik PICAK, Simon SLUGA, Ilija KOVAČIĆ, Šime VRSALJKO, Toni GORUPEC, Dario ŽUPARIĆ, 
Matej MITROVIĆ, Igor BUBNJIĆ, Josip ČALUŠIĆ, Karlo BRUČIĆ, Ivan ALEKSIĆ, Josip RADOŠEVIĆ, Filip MRZLJAK, Marcelo BROZOVIĆ, Ivan MOČINIĆ, Mario BABIĆ, Frano MLINAR, Antonio JAKOLIŠ, Mijo CAKTAŠ, Mislav ORŠIĆ, Ante REBIĆ, Marko LIVAJA, Antonio Mirko ČOLAK