zadovoljni trener

Niko Kovač ipak je došao na svoje: Polako, ali sigurno sve se okreće...

16.12.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Hrvatski trener Niko Kovač bio je iznimno zadovoljan visokom 4:0 pobjedom Bayerna protiv Hannovera i uvjeren je da momčad dolazi na nivo kojeg je priželjkivao od samog početka sezone...

Bayern je u subotu ostvario svoju najuvjerljiviju pobjedu u Bundesligi ove sezone. Golovima Kimmicha, Gnabryja, Alabe i Lewandowskog pregazio je Hannover u gostima 4:0 i tako stigao do trećeg trijumfa u nizu u njemačkom prvenstvu.

  • +5
Bundesliga, FC Bayern - Nürnberg Izvor: Pixsell / Autor: Matthias Balk/DPA/PIXSELL

Posljednji rezultati pokazuju da je bavarska kriza završila, a samim time ni posao hrvatskog trenera Bayerna više nije ugrožen.

'Momčad je igrala vrlo dobro tijekom 90 minuta i stvorili smo mnogo prilika. Rezultat 4:0 nije bio dovoljno visok, zapucali smo još tri ili četiri velike prilike,' izjavio je zadovoljni Niko Kovač nakon utakmice pa naglasio:

'Svjestan sam da polako, ali sigurno preokrećemo situaciju. Igrali smo dobro u zadnjih nekoliko utakmica. Način na koji su svi igrali, s loptom i bez nje, bio je jako dobar. To je ambicija koju imamo i moramo biti takvi iz utakmice u utakmicu. Ovo je bio jedan od naših najboljih nastupa ove sezone i moram čestitati dečkima.'

Bayern do kraja kalendarske godine ima još dvije teške utakmice: domaćinstvo protiv Leipziga i gostovanje kod Eintrachta. Tu će se vidjeli kolika je moć bavarske momčadi u ovom trenutku.

Najveći problem za Kovača ostaje Borussia Dortmund koja ne posustaje te i dalje ima čak devet bodova viška na vrhu...