SAMO DA NE ISPADNE...

Niki Kovaču dolazi najbolji strijelac Njemačke ikad!

16.05.2016 u 22:04

Bionic
Reading

Niko Kovač je bio pet minuta udaljen od izravnog ostanka u Bundesligi, no pred njim je neizvjesna bitka protiv Nürnebrga. Ako uspije, na 'poklon će dobiti' provjerenu klasu u napadačkoj liniji

Kovač u četvrtak u Frankfurtu dočekuje Nürnberg, a nakon uzvrata tog kvalifikacijskog duela četiri dana kasnije bit će poznat posljednji sudionik prve njemačke lige za iduću sezonu. Eintracht u te oglede ulazi kao favorit, no svoj će status morati dokazati na terenu.

Ukoliko uspiju ostati među elitom, pišu Nijemci, iduće sezone će im se pridružiti i Miroslav Klose koji je prije pet godina iz Bayerna otišao u Lazio i tamo ovoga vikenda posljednji put mahnuo navijačima. Želi se vratiti u domovinu i navodno je dogovorio osobne uvjete, no niti nakon 38. rođendana ne planira igrati u drugoj ligi. Ako Eintracht zadovolji njegov jednostavan uvjet - transfer je krajnje moguć.

Klose je sa 71 golom najbolji strijelac njemačke svih vremena, a u Brazilu je postao svjetskim prvakom i rekorderom natjecanja sa 16 golova na Svjetskim prvenstvima. Od reprezentacije se oprostio, no u klupskom nogometu još nije rekao zadnju.