RUGAJU MU SE

Nijemcima nije jasno zašto je Halilović sam sebe proglasio 'šampionom'

27.01.2017 u 17:03

Bionic
Reading

Alen Halilović otputovao je ovog četvrtka u Španjolsku gdje nastavlja karijeru u redovima Las Palmasa, a poruka koju je objavio iz aviona na Instagramu izazvala je ruganje dnevnika Sport Bild...

Podsjetimo, 20-godišnji hrvatski veznjak stigao je prošlog ljeta u Bundesligu, no nije se uspio nametnuti njemačkim trenerima HSV-a i nakon što je završio na tribinama odlučio je promijeniti sredinu već ove zime.

Mnogo je španjolskih klubova bilo zainteresirano za njegove usluge, no na kraju je Livajin Las Palmas bio taj koji ga je uspio dovesti na posudbu s mogućnošću otkupa ugovora sljedećeg ljeta.

Halilović je ovog četvrtka otputovao u Španjolsku, a zatim je predstavljen navijačima Las Palmasa i objasnio je pritom da je otišao iz Njemačke jer 'nije bio sretan'.

Njemački pak mediji proglasili su Alena najgorom kupovinom prošlog prijelaznog roka, a dnevnik Sport Bild narugao se njegovoj fotografiji na Instagramu na kojoj Alen sjedi u avionu na putu u Španjolsku, uz poruku 'šampioni vjeruju u sebe, čak i kada nitko drugi ne vjeruje'.

Spomenuti njemački list ne samo što ismijava tvrdnju da je Halilović šampion, s obzirom da nije mnogo pokazao u Bundesligi, već mu se ruga i zbog 'tipfelera' koji mu se omaknuo pri pisanju ove poruke. Tko zna, možda im za pola godine više neće biti tako smiješno, ako Alen zablista na velikoj sceni u Primeri...

Chamipons believe in themselves,even when no one else does.!!!✈️??⚽️❤ #love#football

A photo posted by Alen Halilovic ⚽️?❤️ (@alen_halilovic) on