OSVETA PARIŽANA?

PSG se rješava Neymara na način koji bi mogao rastužiti Brazilca; najveća želja mu se možda ne ispuni

07.08.2019 u 09:54

Bionic
Reading

I u PSG-u su shvatili da nije pametno imati nezadovoljnog igrača u svlačionici kao što je Neymar (27) pa ga pokušavaju uvaliti nekom od europskih velikana

Brazilski nogometaš odradio je dvije od tri godine ugovora s PSG-om u koji je došao iz Barcelone u kolovozu 2017. za 222 milijuna eura što je i danas rekordna odšteta isplaćena u svijetu nogometa.

No ta suradnja bi trebala završiti ovo ljeto. Niti je Neymar zadovoljan životom u Parizu, što uopće ne skriva, niti su u PSG-u sretni ponašanjem svoje najveće zvijezde te učestalim ozljedama.

Neymar već odavno koketira s Barcelonom, želi povratak na Camp Nou gdje ga svi čekaju raširenih ruku, no vrbovanje katalonskog kluba naljutilo je čelnike PSG-a koji su spremni prodati Neymara, ali traže nekog drugog kupca.

Naime, u pariškom klubu se na neki način možda žele osvetiti Neymaru i Barceloni na nekorektnosti pa sada kao na placu nude Brazilca Real Madridu, Manchester Unitedu i Juventusu.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zasad nema pozitivnog odgovora, jer prema nekim informacijama PSG želi vratiti uloženo u Neymara, a spomenuti klubovi kalkuliraju, jer nije lako iskeširati 200 i više milijuna za razmaženka koji je često van terena zbog ozljeda te želi prije svega u Barcelonu.