ZADNJA ŠANSA

Nijemci s nestrpljenjem čekaju Ivana Balića!

09.07.2013 u 14:42

Bionic
Reading

Gašenje rukometnog kluba Atletico Madrid, koje je u utorak i službeno potvrđeno, već je izazvalo komešanje na europskom tržištu

Brojni kvalitetni igrači, među kojima su i naši Ivano Balić i Jakov Gojun, ostali su bez ugovora i samim su time postali mete najvećih europskih klubova. Baš kao i izrazito uspješni trener Talant Dujšebajev koji je od 2005. vodio Ciudad Real/Atletico Madrid.

'Sada će se zavrtjeti igrački vrtuljak. Kao i kad je ugašen Kopenhagen, pa se odjednom gomila igrača našla na tržištu', prognozirao je za Sport1 direktor Kiela Klaus Elwardt.

Internetski portal poznate njemačke televizije se posebno osvrnuo na Balića, napomenuvši kako je ovo posljednja prilika da nekadašnji najbolji svjetski rukometaš zaigra u najjačoj ligi svijeta.

'Iako je direktor Füchsea Bob Hanning to demantirao, i dalje kruže glasine da 34-godišnjak dolazi u Berlin. I u prošlosti je bilo nagađanja da će doći u Bundesligu, ali Balić je uvijek odlučio drugačije. Još uvijek je jedan od najboljih na svijetu i ovo je vjerojatno zadnja šansa da se predstavi u najjačoj svjetskoj ligi', piše Sport1.