glasna podrška

Nije puno prošlo kako su ga navijači dočekali zvižducima, ali sada je uz Mislava Oršića dobio najveći pljesak; Čačić još čeka taj trenutak...

24.08.2022 u 21:05

Bionic
Reading

Dinamo večeras na rasprodanom Maksimiru lovi Ligu prvaka. A da bi do nogometne elite stigao treba protiv norveškog Bodo/Glimta nadoknaditi gol minusa iz prve utakmice (0:1). U tom lovu zdušno mu pomažu i Bad Blue Boysi, koji su zaposjeli tribine 'sjever dolje' i 'sjever gore'

Već dugo traje netrpeljivost Dinamovih navijača prema Anti Čačiću. A prvi zvižduci treneru su upućeni još prije 20-tak dana, na prvenstvenoj utakmici u Varaždinu.

Nije jasno zašto, jer Čačić je apsolutno sve odradio kako treba, razmontirao i najvećeg rivala splitski Hajduk, a klub doveo pred 'vrata raja'.

Naravno, svatko može imati svoja nogometna razmišljanja, slagati momčad ovako ili onako, no Čačiću se nema apsolutno što zamjeriti. Posebice kada je u pitanju rezultat.

A koliko vidimo, i igrači su počeli dizati formu na željenu razinu.

Ipak, možemo konstatirati da su zvižduci koje je dobio i uoči ove utakmice, ipak puno, puno blaži.

  • +2
Navijači Dinama na Maksimiru protiv Bodo Glimta, 24.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Tko zna, kada dođu Real, Bayern ili Manchester City, možda ih više ni ne bude.

Također, na utakmici protiv Ludogoreca, u kojoj je ušao tek u 71. minuti zvižducima je dočekan i Bruno Petković. Sada je pak dočekan pljeskom, za nijansu slabijim od 'jubilarca', Mislava Orišića, kojem su Boysi prije nekoliko dana poklonili i transparent Nema većeg kluba od Dinama, a nagrađen je i prigodnim darom za 200 utakmica u Modrom dresu.

Nakon četiri minute igre, eruptiralo je u Maksmiru... a zabio je tko drugi nego - Oršić.

  • +13
Dolazak navijača Dinama Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>