odrađen trening u maksimiru

Trener norveškog prvaka uoči uzvrata otkrio kako će njegova momčad igrati protiv Dinama i iznenadio priznanjem kojeg igrača najviše cijeni

23.08.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Nogometaši Bodo/Glimta stigli su u Zagreb te su već u prijepodnevnom terminu isprobali travnjak maksimirskog stadiona. Na njemu će u srijedu (21 sat, MAXtv, Arenasport) tražiti način da sačuvaju prednost iz prve utakmice od 1:0 nad Dinamom te preko hrvatskog prvaka ostvare najveći uspjeh u povijesti, to jest plasiraju se u skupine Lige prvaka

'Znamo sve o Dinamu. Uz dodatak kako ovdje nećemo imati podršku naših navijača. Dobro smo se pripremili, vjerujem svojim igračima. U prvoj utakmici smo mogli doći i do boljeg rezultata, ali sve je i dalje otvoreno', najavio je trener Bodo/Glimta Kjetil Knutsen.

Norveški prvak stigao je u Zagreb s prednošću od 1:0 iz prve utakmice. I jasno, želi je sačuvati.

'Naša taktika ovisit će o suparniku, ali želimo igrati pametno i napadački. Već smo igrali na velikim stadionima, a želimo igrati atraktivno. Dinamo? To je jako dobra momčad u kojoj je teško nekoga posebno istaknuti, ali ako nekog moram, onda je to igrač s brojem 7, Luka Ivanušec. S puno igrača dolaze u završnicu, opasni su. Ali i mi želimo igrati napadački, bit će zanimljivo. Iskreno, možda nitko nije očekivao da ćemo doći do ove faze natjecanja, ali radimo dobre stvari za norveški nogomet', dodao je Knutsen.

Uz trenera, pred novinarima je bio i 27-godišnji branič Marius Hoibraten.

'Dugo nismo igrali ovako veliku utakmicu, ali svjesni smo što nam ona donosi. Mi ćemo igrati kao uvijek, gajimo napadački stil igre, od toga nećemo odustati ni u Zagrebu', poručio je igrač koji je Dinamu stvarao velike probleme u prvoj utakmici.

  • +8
Trening Bodo/Glimta na maksimirskom stadionu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac