nije dugo izdržao

Nick Kyrgios opet šokirao teniski svijet, a sada je u svom drskom ponašanju otišao i korak dalje

15.08.2019 u 11:03

Bionic
Reading

Australski tenisač 24-godišnji Nick Kyrgios, poznat po nesportskom ponašanju, prije dva tjedna osvojio je jaki turnir u Washingtonu, a potom i najavio da će u svojem ponašanju napraviti pomak

'Već neko vrijeme radim na sebi, s više ili manje uspjeha. Da, već se gotovo šest mjeseci pokušavam kontrolirati. Nekad ide, nekad baš i ne...,' priznao je Nick Kyrgios nakon uspjeha u Washingtonu pa naglasio:

'U jednom sam trenutku prestao vjerovati u to da bih i dalje mogao doživljavati ovakve dane, biti sretan na terenu i izvan njega. Moram zahvaliti obitelji koja nije izgubila vjeru u mene. Želim se očistiti i postati zdravija osoba. Zbog sebe, zbog bliskih osoba, drugih ljudi oko mene. Ovog sam tjedna pokazao da to mogu, sad samo treba nastaviti u tom smjeru.'

>> Kako je princezin sin postao najluđi među tenisačima: Talent koji će ili procvjetati ili potpuno propasti

Međutim, čini se da je sve ostalo na pokušajima, jer u Cincinnatiju, u kojem je izgubio dvoboj od Rusa Karena Hačanova sa 7:6(3), 6:7(4), 2:6, Kyrgios je opet imao nevjerojatne ispade.

Prvo je žestoko vrijeđao suca, nazvavši ga 'najgorim je**nim sucem u tenisu', potom je otišao u hodnik s dva reketa, koja je razbio a vrhunac nesportskog ponašanja bio je kada je, navodno, pljunuo prema sucu.

'Ono što je napravio, govoreći posve iskreno, je odvratno. Želim vidjeti veliku kaznu za Kyrgiosa, Osobno se ne volim rukovati, ali čini se i da je pljunuo u pravcu suca', rekao je Barry Cowan, bivši tenisač, a sda komentator na SkySportu..

A kako je Nick Kyrgios trgao teniske rekete pogledajte OVDJE.

  • +11
Nick Kyrgios Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia