ZABIO SEDAM GOLOVA

Ni teška bolest nije spriječila Klasnića da radi ono što najbolje zna!

14.11.2016 u 20:10

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić, kojem se prije mjesec dana pogoršalo zdravstveno stanje, ovog vikenda ponovno je skrenuo pozornost na sebe onim što najbolje zna i radi - zabijanjem golova

Iako je prije nešto više od mjesec dana javnost potresla vijest o teškoj zdravstvenoj situaciji Ivana Klasnića (36), igrača koji će morati ići i na treću transplantaciju bubrega, bivši hrvatski reprezentativac još uvijek uživa u nogometu.

Ovog vikenda nastupio je za bivši klub na malonogometnom turniru legendi i za svoj je Werder zabio sedam golova!

Tih sedam golova zabio je u polufinalu protiv Bochuma u kojem je njegova momčad nakon 9:9 boljim izvođenjem penala (3:2) prošla u finale. Na Ivanovu žalost, u finalu je Werder poražen od Osnabrücka 3:2, ali 'zeleni' su igrali bez našeg igrača jer ga je zaustavila ozljeda koljena.

'Ako treba pomoći Čačiću i dečkima, tu sam, ha, ha, ha...', rekao je za Novi list raspoloženi Klasnić, čiju je lijevu podlakticu pokrivao bijeli steznik, a ispod kojega se krila braunila.

U razgovoru za isti list Klasnić je potvrdio da od nogometa, unatoč svim poteškoćama, ne odustaje.

'Jesam li ja i uoči prve transplantacije bubrega govorio da ću se vratiti profesionalnom nogometu? Jesam, i vratio sam se! Igrat ću ja i dalje nogomet, ne više profesionalno, ali nogomet je moj život. Jedino u ovom razdoblju, dok čekam novu transplantaciju, moram paziti na unos tekućine. Kad se ovako oznojim, onda smijem popiti malo više vode', zaključio je Klasnić

Cijeli članak pročitajte OVDJE