KOJI JE PRAVI RAZLOG?

Neymar uhvaćen u Madridu, a strateg PSG-a nije skrivao razočaranje pred novinarima: Nisam mu otac...

21.11.2019 u 18:03

Bionic
Reading

Trener PSG-a Thomas Tuchel održao je novinsku konferenciju na kojoj je morao govoriti i o Neymarovom bijegu u Madrid

U Madridu se ovih dana održava Davis Cup u novom formatu. Nastupa 18 reprezentacija, a dvoboj Španjolske i Rusije odnosno meč Nadala i Hačanova uživo je u dvorani promatrao i Neymar.

Je li Neymar u španjolskoj prijestolnici samo došao radi tenisa ili se u tajnosti sastao sa čelnicima Reala nije poznato, ali taj iznenadni izlet nije oduševio nikoga u PSG-u pa tako ni trenera Thomasa Tuchela.

Brazilac je svojim ponašanjem već odavno razbjesnio navijače francuskog prvaka, a učestalo je i van terena zbog ozljeda. No umjesto da se odmora i posveti treninzima Neymar se dodatno iscrpljuje ovakvim nepotrebnim avanturama.

'Što mogu napraviti? Nisam mu otac, nisam ni policija. Ja sam trener. Imao je dobar trening nakon leta. Da li sam kao trener sretan s njegovim letom? Ne, uopće, to je jasno. Je li vrijeme da se naljutim? Ne to nije taj trenutak', govorio je Tuchel te dodao:

  • +5
Ligue 1, Brest – PSG Izvor: Profimedia / Autor: Damien MEYER / AFP / Profimedia

'Bio je profesionalan zadnja dva tjedna. Radio je više od drugih. Trenirao je s momčadi, radio individualno i ako će sve biti dobro igrat će u subotu. Moramo odlučiti hoće li početi ili biti rezerva.'

PSG očekuje domaći prvenstveni dvoboj s Lilleom, a ne bi bilo ništa čudno da navijači igrača koji je plaćen 222 milijuna eura opet dočekaju glasnim zvižducima.