UNIŠTENA ZADNJA PRILIKA

Neymar si je ovim postupkom definitivno do kraja života zatvorio vrata povratka u Barcelonu

28.02.2020 u 22:00

Bionic
Reading

Brazilac je igrač PSG-a u koji je prešao 2017. za rekordnih 222 milijuna eura, a njegov bijeg navijači katalonskog kluba nisu mu oprostili. On je sada uništio možda i zadnju priliku za povratak

Tijekom zadnje tri godine Neymar je izjavama dao naslutiti kako bi se rado vratio na Camp Nou, a ni Barcelonine zvijezde isto ne bi imale ništa protiv njegovog povratka. O toj vrućoj temi govorio je i Lionel Messi koji nije skrivao da ga je pogodio način na koji je Neymar otišao, ali je dao do znanja da su za takve igrače vrata Barcine svlačionice uvijek otvorena no i da bi prvi korak pomirenja bila Neymarova javna isprika navijačima.

Ipak, scenarij Neymarovog transfera u Barcelonu sve je manje realan, a za to su krivi stalni sudski sporovi između njega i aktualnog španjolskog prvaka. U nekima Barca tuži Neymara, a u nekima Brazilac svoj bivši klub, a razlog je kao oduvijek – novac.

Neymar si je ovih dana definitivno uništio priliku za povratak, jer je pokrenuo treći spor protiv Barcelone u kojem želi 6,5 milijuna eura pa tako njegova ukupna potraživanja prema katalonskom ponosu iznose čak 30 milijuna eura.

  • +5
Ligue 1, Amiens - PSG Izvor: Profimedia / Autor: FRANCOIS LO PRESTI / AFP / Profimedia

Novac zbog kojeg se Neymar i Barcelona stalno nalaze na sudu je bonus koji je napadaču trebao pripasti zbog produljenja ugovora 2016. Brazilac je tada dobio novi ugovor do 2021., ali samo godinu dana kasnije je otišao u PSG pa mu Barcelona zato taj dio ne želi isplatiti.