FIFA_SP_2018.svg

KAD TAKO KAŽE BRAZILAC

Neymar se dotakao velikog finala i poslao poruku koja će odjeknuti i u Hrvatskoj: Neću vam lagati...

Bionic
Reading

Oči cijelog svijeta uperene su prema velikom finalu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske, a najveće utakmice godine dotakao se i jedan od najboljih igrača današnjice Neymar

Neymar ni iz drugog pokušaja nije uspio odvesti Brazil na vrh. Najskuplji nogometaš u povijesti 'najvažnije sporedne stvari na svijetu' u Rusiji se nije proslavio. 'Selecao' je zaustavljen u četvrtfinalu od Belgije, a najveća brazilska zvijezda iritirala je navijače diljem planete teatralnim pokušajima da isprovocira prekršaje pa ga je javnost uzela na zub i s njime se sprdala preko društvenih mreža.

  • +34
SP u nogometu, polufinale: Hrvatska - Engleska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

I tako će Neymar završnicu gledati kao stotine milijuna drugih ljudi koji vole nogomet – preko televizije, a Brazilac je uoči dvoboja Hrvatske i Francuske poslao poruku vezanu uz samo finale.

'Znam koliko vam je teško bilo doći do finala. Sada uživajte i zabavite se. Vrijedilo je. Jako sam sretan zbog vas dvojice i uzbuđen zbog reakcije navijača u obje zemlje, Francuskoj i Hrvatskoj, koje slave veliki uspjeh. Neću lagati, volio bih biti s jednim od vas na terenu, ali ništa od toga na ovom SP-u. Možda u Kataru... Nadam se da ćete se zabaviti u nedjelju i ne zaboravite da ste, kako god završilo finale, već sada šampioni. Ponosan sam što ste mi prijatelji, a nogometni svijet treba biti ponosan na ovo veliko finale. Sretno!' napisao je Neymar.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal