FIFA_SP_2018.svg

SPORT ZA ODRASLE

Opet svi pričaju o razmaženom Neymaru, a meksički izbornik nije se suzdržao te je svašta rekao!

Bionic
Reading

Brazil se preko Meksika (2:0) plasirao u čevrtfinale Svjetskog prvenstva, igrač utakmice bio je Neymar, ali najveća zvijezda nakon dvoboja našla se na meti suparničkog izbornika, ali i korisnika društvenih mreža

Neymar je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Tu nema nikakvog sporta, a odlučio je i utakmicu sa čvrstim 'sombrerosima', jer je zabio prvi pogodak i imao ključnu ulogu kod drugoga.

No Neymar ima i drugu stranu koja nije omiljena kod navijača, on voli teatralno padati, nekontrolirano se bacati, glumatati da je teže fauliran i stalo tražiti od suca zaštitu. Tako je ovaj nogometni razmaženko razbjesnio i suparnike u ponedjeljak, a posebno meksičkog izbornika Juana Carlosa Osorija koji mu je posvetio dobar dio svojeg izlaganja poslije utakmice.

'Moje mišljenje je da su suci u potpunosti bili na strani Brazila. Njihovi su napadači stalno tražili nekakav kontakt i prekršaj, a suci su ih neprestano štitili. Mislim da je suđenje utjecalo na ishod', jasan je bio Osorio.

  • +16
SP 2018., osmina finala: Brazil - Meksiko Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tu se nije zaustavio. Doduše nije imenova na koga misli, ali svi koji imalo prate nogomet znaju da su se sljedeće izjave odnosile na Neymara.

'Većinu susreta smo imali kontrolu, ali nažalost, šteta je što je puno vremena potrošeno na jednog igrača. To je prava sramota za nogomet. Izgubili smo naš stil igre u drugom dijelu, zbog sučevog stila. Previše prekida igre i mojim igračima je to dojadilo. U jednom trenutku je bilo četiri minute prekida i to je užasan primjer za nogomet i svu djecu. Ovo je sport za jake, sport za odrasle i ne bi trebalo biti previše glume', žestok je bio Osorio.

  • +48
SP 2018., osmina finala: Brazil - Meksiko (navijači) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naravno, Neymar je bio predmet ismijavanja na društvenim mrežama i neki su mu poručili i da je zbog svoje pretjerane glume sramota za nogomet.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal