zatvorena su mu vrata

Neymar nakon ovoga više nikada neće zaigrati za Barcelonu; napravio je potez koji mu navijači neće oprostiti dok god je živ

14.12.2019 u 08:42

Bionic
Reading

Neymar je od Barcelone sudskim putem odlučio naplatiti 3,5 milijuna eura bonusa za lojalnost, a svemu je sada dodao i novih 100.000 eura koje se sjetio da mu nisu isplatili ranije

Neymar je na ljeto 2017. godine otišao iz Barcelone u PSG u transferu vrijednom 222 milijuna eura. Ubrzo nakon njegovog odlaska iz katalonskog kluba, počelo se pisati kako je napravio veliku grešku i kako se želi vratiti, ali i kako Barca radi na tome da ga vrati.

Cijela priča zahuktala se na ljeto 2018. godine nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a veliku borbu za njega su navodno vodili Real Madrid i Barcelona i to je trajalo do ljeta 2019. godine. Na kraju od svega nije bilo ništa pa je Brazilac ostao u PSG-u.

Pisalo se potom da Barca neće odustati, kao i da Neymar želi ponovno zaigrati uz Lionela Messija, no izgleda da je pohlepa ipak jača od te njegove želje. Kada je odlazio iz Španjolske Barcelona mu nije isplatila bonus od 3,5 milijuna eura za lojalnost, a on ih je odlučio tužiti i sudskim putem naplatiti ta potraživanja.

Kada se aktualizirala priča o njegovom povratku, Brazilac je navodno razmišljao o povlačenju te tužbe, ali kako se transfer nije dogodio, odlučio je da mu taj novac ipak treba. I ne samo to, sada je zatražio i dodatnih 100.000 eura na ime dugog bonusa koji mu nije isplaćen prema ugovoru koji je tada imao.

Ovaj njegov potez je naravno razbjesnio medije i navijače u Španjolskoj pa je teško očekivati da će se Neymar ikada više vratiti u Barcelonu. Nećemo reći da ne bi imao obraza jer je očito sve moguće, ali navijači ga nikada neće prihvatiti kao njihovog nakon ovakve izdaje i potraživanja bonusa od njihovog voljenog kluba. Vrata Barce su mu zatvorena, hoće li to iskoristiti Real Madrid?