ni poraz ih nije poljuljao

Nevjerojatno! U Hajduku nitko odgovoran za ovakve rezultate?!

05.11.2017 u 08:25

Bionic
Reading

Torcida prijeti igračima, Torcida prijeti Upravi, a odgovorni u klubu se ponašaju kao da je sve u najboljem redu. Jer trener Carrillo već priprema Hajduk za nove izazove, a čelništvo kluba ne mijenja ništa i nikoga

Poraz od Rudeša (2:3), a koji je uslijedio nakon vodstva Hajduka od 2:0, na Poljud je donio tek privremenu nervozu. Jer što reći kada nije 'pala' ni jedna glava, a rezultati su očajni, navijači bijesni. 

>> Trener Hajduka nakon šokantnog poraza ne osjeća odgovornost?!

  • +10
Hrvatski telekom Prva liga, 15. kolo, HNK Hajduk - NK Rudeš Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

'Nisam podnio ostavku, neću napustiti momčad. Ono što želim reći je da imam više informacija nego vi, moj ugovor je važeći i ne mogu učiniti ništa u vezi toga. Ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem ovu poziciju, odluka je na njima, a meni kao treneru je da radim i mislim na sljedeću utakmicu. Mislio sam da će prvo pitanje biti kako sam vidio utakmicu', rekao je Carrillo.

>> Rudešova pobjeda za povijest; usred Poljuda od 0:2 do 3:2

Predsjednik Hajduka Ivan Kos bio je nešto odlučniji. Ostavku je podnio, ali ona nije prihvaćena?!

'Nakon završetka utakmice predsjednik Uprave Ivan Kos se sastao s Nadzornim odborom te je stavio svoj mandat na raspolaganje. Nadzorni odbor je nakon rasprave donio odluku da daje podršku predsjedniku te ga o tome izvijestio', objasnio je u priopćenju predsjednik NO HNK Hajduk Slaven Marasović dodavši kako će predsjednik Kos tijekom nekoliko idućih dana pred Nadzorni odbor iznijeti daljne korake.