FIFA_SP_2018.svg

zvijezda na mukama

Neymarovo Svjetsko prvenstvo polako se pretvara u pravu katastrofu!

Bionic
Reading

Brazilska superzvijezda Neymar napustio je trening reprezentacije u Sočiju nakon što je osjetio bolove u gležnju desne noge.

Brazilski nogometni savez je priopćio da će Neymar ostatak dana provesti na fizikalnoj terapiji te da su bolovi posljedica brojnih startova švicarskih igrača na utakmici u nedjelju navečer.

  • +6
SP 2018., skupina E: Brazil - Švicarska Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Neymar je pretrpio deset prekršaja od strane Švicaraca u utakmici koju je Brazil odigrao 1-1.

Najskuplji igrač svijeta došao je u Rusiju nedovoljno oporavljen od ozljede pete na desnoj nozi zadobivene krajem veljače na utakmici PSG - Marseille.

Podsjetimo, na prošlom SP-u Brazil je dobro gurao prije nego se Neymar ozlijedio u četvrtfinalnom dvoboju protiv Kolumbije, a onda je uslijedio 7:1 poraz protiv Njemačke.

Pele je u svoje vrijeme također imao problema s grubim startovima protivnika na SP-u, a posebno je to ružno izgledalo 1966. godine protiv Bugarske, ali i četiri godine prije toga nije mogao dati svoj maksimum zbog ozljeda.

Ako svim Neymarovima problemima pridodamo i kritike brazilskih medija koji su ga razapeli nakon prve utakmice u nedjelju, onda je jasno da skupocjenom napadaču neće biti lako izgurati ovaj SP do kraja...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal