TOME NEMA KRAJA

Nevjerojatno gdje sve pokušavaju preseliti Mandžukića!

22.12.2016 u 17:30

Bionic
Reading

Iako igra redovito za Juventus i trener ga cijeni, ne prestaju glasine o transferu Marija Mandžukića ove zime. Nakon priča o odlasku u Kinu, sada se pojavila i teorija o prelasku u moskovski Spartak koji mu je navodno ponudio plaću od čak šest milijuna eura...

Naš 30-godišnji napadač iznimno je zanimljiva tema medijima diljem svijeta, a čini se i nogometnim klubovima koji se raspituju za njegove usluge, u slučaju da nije zadovoljan svojim statusom unutar momčadi Juventusa.

Iako igra redovito i trener ga cijeni, glasinama o odlasku Marija Mandžukića iz Torina zaista nema kraja. Već ga se selilo u PSG, Barcelonu i brojne engleske klubove, a onda se pojavila i priča o odlasku u Kinu, da bi prema posljednjoj i moskovski Spartak postao potencijalna destinacija hrvatskog reprezentativca.

Prema toj glasini koja dolazi iz Italije, Spartak je ponudio čak šest milijuna eura godišnje plaće Mandžukiću, no Rusi su svjesni da ni ogroman novac ne može biti garancija dogovorenog posla pa se okreću i mogućim alternativama, poput Milanovog Luiza Adriana.

Što god pisali mediji, Mandžukić će gotovo sigurno ostati u Juventusu do kraja sezone i pokušati u suradnji s Higuainom osvojiti trostruku titulu, uključujući i onu prvaka Europe...