nogomet ili korida?

Nevjerojatne scene na nogometnom terenu! Ovog ima samo u Bugarskoj...

23.06.2017 u 09:55

Bionic
Reading

Bugarski prvoligaš Botev Plovdiv i ciparski AEL Limassol u okolici Sofije igrali su pripremnu utakmicu. Do 30. minute sve je bilo u najboljem redu, a onda je na terenu zavladala - panika...

Neke stvari jednostavno ne očekuješ... No, život je takav, spreman je iznenaditi te i našaliti se... Tako će nogometaši bugarskog Botev Plovdiva i ciparskog AEL Limassola cijelog života pamtiti nebitnu prijateljsku utakmicu igranu nedaleko od Sofije.

Naime, igrala se 30. minuta, AEL je vodio 1:0, a onda je glavnu ulogu na terenu preuzeo - bik! Velika je životinja nekako zaobišla visoku ogradu i pronašla put do terena. Utakmica je prekinuta, a dok su se igrači povlačili prema svlačionicama, bik se lagano prešetavao terenom.

Bio je poprilično nezainteresiran za događanja na travnjaku, no problem je nastao u trenutku kad više nije mogao pronaći izlaz... U tom se trenutku pojavio 'spasitelj', na travnjak je utrčao i - pas! Totalni cirkus na nogometnom terenu! Igračima nije bilo svejedno, a malobrojni su se navijači sjajno zabavljali i vrištali od smijeha.

'Talačka kriza' ubrzo je riješena, ukazao se lokalni pastir koji je svoje stado izveo na pašu odmah pored sportskih terena. Uz pomoć vjernog psa uspio je 'ukrotiti' nestašnog bika i vratiti ga njegovim kravicama...

Utakmica? AEL je na kraju pobijedio 3:1...