ŠOPING I BATINE?

Neumorni Bob Sapp u novoj makljaži titana

26.03.2012 u 14:31

Bionic
Reading

Gdje god se pojavio, Bob Sapp već godinama dobiva batine, no činjenica je da za svaki ulazak u ring ili kavez dobije dobru plaću, a i vidi svijeta. Novu borbu imat će za koji mjesec u Sydneyju

Bob Sapp je već dulje vrijeme svojevrsna lutka u ringu na kojoj se iživljavaju razni znani i neznani borci, no bivši igrač američkog nogometa i dalje se ne da smesti. Iz mjeseca u mjesec prihvaća nove borbe, pa će tako 18. svibnja u Sydneyju nastupiti na drugom ovogodišnjem turniru Cage Fighting Championshipa.

Riječ je o australskoj organizaciji koja je svoju premijeru imala 2007. godine i koja većinu svojih turnira održava u Sydneyju te Gold Coastu.

Sapp je najavljen kao 'zvijer, njegov suparnik Soa Palelei poznat je kao 'hulk', a borba je već sad najavljena kao 'borba titana'. Naime, 38-godišnji Sapp će se sa svojih gotovo dva metra visine i više od 150 kilograma težine suprotstaviti mišićavku za koji centimetar nižem, ali i lakšem za više od 30 kilograma.

Dosad je upravo težina i inertnost zadavala najveće boljke Sappu pa valja vidjeti hoće li i 34-godišnji Australac iskoristiti tu prednost.

Hoće li Sydney biti sretan za Sappa ili će 'zvijer', koju je svojedobno i Mirko Filipović poslao u carstvo snova, u Australiju otići samo u lagani šoping, ostaje za vidjeti. No svakako zadivljuju njegova volja i upornost.

Mirko vs. Bob Sapp