TKO JE ZA OVO ODGOVORAN?

Nesreća na utakmici španjolske Primere; navijači hitno prevezeni u bolnicu

30.09.2018 u 08:32

Bionic
Reading

Sevilla je stigla do nove pobjede u Primeri, ali veselje u klubu iz Andaluzije pokvarila je bizarna nesreća koja se dogodila njihovim navijačima

Sevilla je samo na bod zaostatka iza vodećih Barcelone i Reala. Nakon što su Andalužani u prethodnom kolu isprašili 'kraljevski klub' 3:1, novi uvjerljivi trijumf stigao je na gostovanju kod Eibara (3:1).

Za Sevillu su pogotke postigli Andre Silva u 47., te Banega u 59. iz penala i 90. minuti, dok je u nadoknadi poraz ublažio Jordan.

No tri boda zasjenila je nesreća koja se dogodila Sevillinim navijačima kod proslave drugog pogotka. Popustila je ograda i došlo je do ružnih scena. Prekid je trajao osam minuta da bi se ukazala pomoć ozlijđenima.

Oko desetak navijača hitno je prevezeno u bolnicu, odakle su stigle dobre vijesti – nitko nije zadobio ozljede opasne po život, ali pojedini čelnici kluba svejedno su ostali u bolnici kako bi bili na raspolaganju onima koji su nastradali.

'Tri gola za nova tri boda. Pobjedu posvećujemo navijačima koji su imali nesreću na tribinama. Nadamo se njihovom skorom oporavku', poručili su iz Seville.