MOURINHO BI GA KUPIO

Nepoznatom Ircu naklonili se Ronaldo i Sneijder

12.01.2011 u 16:53

Bionic
Reading

Iako je nagrada za najljepši gol 2010. godine, a koja nosi naziv po velikom mađarskom nogometašu Ferencu Puskasu, otišla u ruke Turčinu Altintopu, no dio igrača koji su bili akteri svečane gala večere u Zürichu nju bi ipak dalo Mattyju Burrowsu

Napadač Matty Burrows u listopadu je zabio nevjerojatan gol petom, u dvoboju svog Glentorana i Portadowna, u utakmici sjevernoirskog prvenstva. Zahvaljujući tom golu stigao je i u konkurenciju za najljepši gol godine, to jest među svjetske zvijezde okupljene u Zürichu. No, osim što je dobio priliku da se s njima slika, dobio je i veliku satisfakciju nakon izjava nekih od najboljih nogometaša svijeta, jer nagrada je otišla u ruke Turčina Altintopa.

'Taj je gol po mom mišljenju najbolji. Uvjerljivo je najteži, a to što je on napravio, mislim da se ja ne bih ni usudio', rekao je Cristiano Ronaldo.

Isto je mišljenje iznio i Wesley Sneijder, kojeg su mnogi, pa i Jose Mourinho vidjeli na mjestu najboljeg. Zato Sneijder možda i zna kako se osjeća nogometaš iz Sjeverne Irske.

'Vidio sam, to je sjajan gol. Mislim da je najljepši. Nevjerojatan je, nikada nisam vidio nešto slično. On je trebao osvojiti nagradu i pobijediti', rekao je Sneijder.

I najbolji trener svijeta, Portugalac Jose Mourinho, u svom je stilu prokomentirao sjajan gol.

'Koliko košta ovaj momak?', upitao je uz osmijeh Portugalac.