SPREMNI ZA SENZACIJU

Neobična izjava izbornika Kosova; evo što po njemu može biti problem Hrvatske...

01.09.2017 u 21:47

Bionic
Reading

Uoči subotnje kvalifikacijske utakmice na Maksimiru (20.45 sati) između Hrvatske i Kosova pred novinare su izašli gostujući izbornik Albert Bunjaki i igrači Amir Rrahmani te Valon Berisha

Kosovski izbornik proteklih dana biranim riječima je govorio o hrvatskoj reprezentaciji, a u istom tonu je nastavio u petak.

'Ovo nam je najteži dvoboj u ovim kvalifikacijama. Mi smo nova nacionalna momčad, ali smo u posljednje vrijeme puno napredovali. Za nas će dvoboj protiv jedne od najboljih svjetskih momčadi biti veliko iskustvo. Spremni smo, očekujemo veliku podršku naših navijača od kojih ih mnogo živi ovdje. Dat ćemo sve od sebe kako bismo ih razveselili', optimistično je najavio Bunjaki.

  • +6
Trening reprezentacije Kosova na Maksimiru Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Izbornik gostiju na neobičan način je govorio o slabostima Hrvatske,.

'Loša strana može biti prevelika kvaliteta, previše dobrih igrača', počeo je Bunjaki pa obrazložio:

'Ponekad može biti problem ako iz sastava izbacite nekoga iz Barcelone, a ubacite iz Reala ili Juventusa. Hrvatski igrači mogu biti preumorni. Svjesni smo da je vezni red Hrvatske daleko najbolji na svijetu. Ne među najboljima nego najbolji na svijetu! Pogledajte samo te igrače.'

  • +5
Trening reprezentacije Hrvatske uoči Kosova Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

A kako razmišljaju reprezentativci Kosova.

'Svjesni smo da nas očekuje dvoboj protiv jedne od najboljih reprezentacija. Hrvatskoj treba pobjeda, a za mene je privilegij igrati u Maksimiru, ovdje se osjećam kao kod kuće. Ovo je moj drugi dom,' poručio je Rrahmani.

'Hrvatska je nogometna velesila, ali atmosfera u našim redovima je jako dobra, pa vjerujem da smo spremni. Hrvatska igra jako dugo zajedno, ali dat ćemo sve od sebe da budemo opasni,' jasan je bio Berisha .