Tek je preuzeo ekipu

Nenad Bjelica u velikom problemu uoči novog izazova u Europskoj ligi; slavni klub dolazi po ponajboljeg igrača Osijeka i žele ga prije idućeg pretkola

07.09.2020 u 13:15

Bionic
Reading

Mile Škorić našao se na meti varšavske Legije koja ga želi dovesti prije no što nastupi za Osijek u Europskoj ligi kako bi u istom natjecanju mogao braniti njihove boje

Nenad Bjelica nedavno je preuzeo klupu Osijeka i još nije stigao ni bolje upoznati svoju novu ekipu, a već se pojavio veliki problem. Bjelica bi mogao već na startu osječke avanture ostati bez jednog od najboljih igrača Osijeka.

Poljski mediji pišu kako je varšavska Legia ozbiljno zagrizla za hrvatskog reprezentativca Milu Škorića. Stoper Osijeka već je neko vrijeme na radaru slavnog poljskog kluba koji ga sada želi dovesti što prije kako bi ga mogli koristiti i u Europi. Ako Škorić nastupi u kvalifikacijama za Europsku ligu protiv Basela onda više neće moći igrati za Legiju u istom natjecanju ove sezone. Zato ga Poljaci žele kupiti već u idućih nekoliko dana, ali to neće biti tako jednostavno.

Tamošnji mediji pišu kako postoje dva velika problema oko dovođenja Škorića. Prvi je taj što je Bjelica tek došao u Osijek i dobio ovlasti menadžera engleskog tipa, odnosno ima pravo odlučivati o ekipi kao da je ujedno i sportski direktor. Ako odluči da će mu Škorić biti temelj za izgradnju novog Osijeka sigurno ga neće pustiti u Legiju.

Osim toga, prije dovođenja hrvatskog 29-godišnjeg braniča Legia želi prodati supertalentiranog lijevog beka Michala Karbownika pa se tek onda upustiti u trošenje. Škorić je u Osijek stigao na ljeto 2013. godine iz HAŠK-a i od tada za slavonskog prvoligaša odigrao 255 utakmica i zabio 16 golova, te upisao pet asistencija.

Pogledajte još jednom najbolje golove 3. kola HT Prve lige.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.