Ferro u gradskom vrtu?

Nenad Bjelica u Osijek dovodi stopera za kojeg su Real Madrid i Juventus nudili čak 100 milijuna eura

14.01.2022 u 20:07

Bionic
Reading

Francisco Ferreira Ferro (24) je prije dvije godine bio istinska mlada zvijezda Benfice, nadareni stoper kojem su proricali veliku karijeru. No, nešto je krenulo krivo pa je izgledno da će Ferro karijeru pokušati oživjeti u Hrvatski Telekom Prvoj ligi u redovima Osijeka

Portugalski su mediji objavili kako bi stoper Benfice Francisco Ferreira Ferro (24) karijeru mogao nastaviti u redovima Osijeka!

Radi se o igraču koji je stasao u Benfici, a prije dvije godine za njega su se borili Real Madrid i Juventus. No, čelnici Benfice tada su se malo zaigrali, za svoju su mladu zvijezdu tražili čak 100 milijuna eura odštete! Istina, popularni je Ferro tada bio standardni prvotimac i proglašavan je za jednog od najnadarenijih igrača svoje generacije, ali Benfica nije spuštala traženu cijenu. Nije ni čudno da su Real i Juventus odustali od ovog posla.

Navodno je tadašnji trener Reala Zinedine Zidane bio spreman riskirati tolike milijune za mladog stopera, Real je krenuo u pregovore, ali klupski su čelnici na kraju odustali.

Na žalost, njegova je karijera nakon toga krenula u krivom smjeru, ispao je iz kombinacija i prve momčadi Benfice, a prošlu je sezonu odigrao na posudbi u španjolskoj Valenciji.

Sada se vratio u Benficu, ali ponovno ne igra, nastupio je na tek dvije utakmice ove sezone, te pod svaku cijenu pokušava pronaći klub u kojem bi oživio karijeru.

Prema Transfermarktu Ferro vrijedi četiri milijuna eura, a situaciju će, navodi portugalski sportski dnevni list Record, pokušati iskoristiti Osijek.

Tvrdi se da je Ferro blizu odlaska iz kluba i to na posudbu baš u Gradski vrt. Ako dođe do dogovora između klubova, Osijek bi trebao imati opciju otkupa ugovora za sedam milijuna eura.