ht prva liga - 17. kolo

Nenad Bjelica puno mirnije nego inače, prešao je preko sudačke odluke koja ga je mogla koštati bod(ov)a i prvog mjesta

26.11.2021 u 23:32

Bionic
Reading

Osijek je na svom terenu svladao Lokomotivu sa 3:1 (1:1). Gosti su poveli golom Sandra Kulenovića (9), poravnao je Darko Nejašmić (40), a pobjedu domaćima osigurali su Mirlind Daku (88) i Ivan Fiolić (90+6).

Nakon dramataične završnice, koju su igrači Lokomotive dočekali s devet igrača, ali s 1:1 do 88. minute, da bi na kraju izgubili, s time da moramo dodati i da je poništen pogodak Mihaelu Žaperu, trner Osijeka Nenad Bjelica bio je sretan i zadovoljan.

'Da bi utakmica bila dobra, potrebne su dvije dobre ekipe na terenu, a Lokomotiva je danas bila jako dobra i pokazala je zašto je dosad pobijedila Dinamo i Rijeku. Bili smo bolji prvo poluvrijeme iako nas je njihovo vodstvo iznenadilo, početak drugog poluvremena je pripao Lokomotivi s dvije ili tri dobre prilike, a kraj utakmice opet nama i sretni smo zbog tri vrijedna boda', rekao trener Osijeka Nenad Bjelica i dodao:

“Kulenović je pokazao da je sjajan nogometaš, zabio je gol, bio opasan, našim stoperima i veznim igračima bio je problem dobiti duel s njim. Nakon isključenja njihovog igrača krenuli smo u napad, tražili smo ubačaj i iz jednog zabili gol”, rekao je Bjelica i zahvalio navijačima na podršci'.

S druge strane, trener Osijeka, Silvijo Čabraja nije imao razloga za veselje.

'Što pametno reći o utakmici? Zabili smo gol rano, Osijek nas je pritisnuo, imao nekoliko šansi. Dobro smo otvorili drugo poluvrijeme, imali dvije izrazite šanse koje nismo zabili. Teško je protiv prve momčadi prvenstva ako ne zabiješ svoje šanse da ćeš otići s bodovima. Nakon crvenog kartona Aliyua utakmica se prelomila. Dobro smo stajali na terenu, mislim da smo drugo poluvrijeme čak za nijansu bolje izgledali nego Osijek', objasnio je trener Lokomotive.

  • +9
HT Prva liga: Osijek - Lokomotiva (17. kolo) Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic / CROPIX
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport