higuain čvrst u odluci

Nema sumnje da će ga nakon ovoga mrziti cijeli Napulj

07.04.2017 u 06:26

Bionic
Reading

Argentinski napadač Gonzalo Higuain, koji je prije dolaska u Juventus tri sezone nosio dres Napolija te bio obožavan skoro kao i Maradona, od prošlog ljeta nepoželjan je u gradu podno Vezuva

Higuain je punih sedam sezona nosio dres Reala, a onda se doselio u Napulj. Svojim je golovima zaludio temperamentne navijače Napolija i bio obožavan jer je gurao 'plave' u borbi za scudetto s Juventusom.

Ipak, nakon tri sezone Higuain je odlučio preseliti se u Torino, a klubu iz Napulja pripalo je 90 milijuna eura. No bez obzira na novac, ostala je velika praznina u srcima navijača, s time da je odlaskom u velikog rivala dio njih počeo osjećati i mržnju.

Međutim, nakon posljednja dva međusobna ogleda, a zbilo se to u proteklih nekoliko dana - jer prvo su igrali u prvenstvu a potom i kupu (op.a., s dva gola Higuain je odveo Juventus u finale), vjerujemo da se na listi nepoželjnih definitivno popeo na vrh.

Naime, Higuain je nakon jednog pogotka uperio prst prema predsjedniku Napolija Aureliju De Laurentiisu, s kojim očito nije u dobrim odnosima. Sukob između njih dvojice potvrdila je i Gazzetta dello Sporta prenoseći da će Higuain tužiti Napoli.

Razlog tužbe je Napolijev dug prema Argentincu od 600.000 eura iz prethodne dvije sezone, na čemu on inzistira zbog svađe s De Laurentiisom.