ATLETICO PAMETNO KUPUJE

Neizbrušeni dragulj postaje Mandžin partner u napadu

30.07.2014 u 17:05

Bionic
Reading

Prema pisanju dijela nizozemskih medija, postignut je dogovor prema kojem bi Zakaria Bakkali trebao ostvariti transfer iz PSV Eindhovena u Atletico Madrid

Bakkali, 18-godišnji belgijski krilni nogometaš, španjolske bi prvake trebao koštati oko 2 milijuna eura, dodaje se.

Na Bakkalija u redovima Atletica gledaju kao na igrača budućnosti, ali hoće li i postati dio njihova kadra, tek treba vidjeti. Naime, mladom je nogometašu preostalo dogovoriti osobne uvjete suradnje s madridskim klubom.

Bakkali je, iako je tek svježe punoljetan, upisao već 28 nastupa za mlađe belgijske uzraste u kojima je zabio već 16 golova. Za A vrstu Marca Wilmotsa debitirao je u prošlim kvalifikacijama protiv Walesa, a prvi nastup upisao bi u Zagrebu protiv Hrvatske četiri dana ranije da se uspio malo ranije oporaviti od ozljede.


Bakallija osim lanjskih finalista Lige prvaka, ako se dogovori s Atleticom, čeka središnji napadač Mario Mandžukić i još jedno veliko krilno napadačko pojačanje Francuz Antoine Griezmann. Atletico je morao prodati igrače (Costa, Filipe, Adrian...) koji su inzistirali na odlasku, ali momčad Diega Simeonea i dalje će biti vrlo jaka.

Mladi Bakkali može biti 'bomba od igrača' u bližoj budućnoosti