NESTAŠNI KOBE

NBA zvijezda opet ulovljena kako psuje 'po naški'!

23.01.2012 u 13:09

Bionic
Reading

Jedan od najboljih i najpopularnijih NBA igrača Kobe Bryant - zahvaljujući bivšim suigračima Vladi Divcu, Vladimiru Radmanoviću te Saši Vujačiću - savršeno tečno psuje na dobro nam poznatom jeziku

Uostalom, to je u razgovoru s novinarima iz Hrvatske i sam potvrdio.

'Istina, naučio sam neke psovke, ali sada vam ih sigurno neću reći. Nemojte ni pokušavati', rekao nam je Bryant tijekom All-Star vikenda 2010. u Dallasu.

Snimka iz 2007. kada se dobro čuje kako tijekom izvođenja slobodnih bacanja govori uz osmijeh 'puši k*****' postala je apsolutni hit na youtubeu (video na dnu članka).
Slična situacija dogodila se puno puta tijekom posljednjih sezona, no samo u nekoliko navrata poklopilo se da kamera (i mikrofon) uhvate Bryanta u psovanju na hrvatsko-srpskom.

Naravno, američki suci pojma nemaju što je Bryant rekao i svaki puta izvukao bi se bez tehničke pogreške, no treba reći kako je ovakva praksa poznata i kod sveučilišnih igrača koji vrlo brzo nauče psovke stranih kolega kako bi tijekom utakmice izbacili bijes iz sebe te uz to prošli bez kazne (tehničke pogreške ili isključenja).

Pregledavajući neke od utakmica Lakersa opet je procurila psovka Bryanta i to na utakmici protiv Warriorsa početkom sezone (čuje se kako je rekao p**** mater), ako malo poglasnite zvučnike - možete se u to uvjeriti. Neki su uvjereni kako je sočno opsovao i na utakmici protiv New York Knicksa krajem godine, ali u tom slučaju mikrofon nije ulovio što je Bryant rekao, no iskusnim 'čitačima s usana' sigurno neće dugo trebati da odgonetnu…

Bryant psuje na hrvatsko-srpskom 6. siječnja 2012. protiv Warriorsa

Već prijašnjih sezona je snimka Kobea Bryanta kako psuje na hrvatsko-srpskom jeziku obišla svijet. Ove sezone to mu se dogodilo na utakmici protiv New York Knicksa 29.12.2011., kada, doduše, nije opsovao na glas, ali se na snimci jasno može vidjeti što je htio reći.Isti slučaj ponovio se početkom godine u susretu protiv Golden State Warriorsa, kada se našao na liniji slobodnih bacanja zbog tehničke pogreške trenera Marka Jacksona. Nakon što je promašio slobodno bacanje, uslijedila je žestoka psovka.

Kobe protiv New York Knicksa (čitajte s usana)
Psovanje Bryanta na hrvatsko-srpskom iz 2007.