FACEBOOK AKCIJA

Navijači Zadra Travisa mole za ostanak

13.03.2013 u 15:26

Bionic
Reading

Zadar je oduvijek bio specifična košarkaška sredina. Dokazuje to i najnovija akcija pokrenuta na društvenoj mreži Facebook. Oduševljeni izvedbama i košarkaškim umijećem Amerikanca Romea Travisa, zadarski navijači su pokrenuli stranicu 'Romeo Travis please stay in Zadar next season'

Želja im je prikupiti što veći broj lajkova istomišljenika koji poput njih žele najboljeg igrača momčadi i sljedeće sezone gledati u zadarskom dresu. Travis se na svom Twitter profilu odmah pohvalio svojim prijateljima i na taj način raširio svijetom priču o sredini kojoj je košarka doručak, ručak i večera.

Posve je jasno kako ova inicijativa neće imati veliki utjecaj na Travisov izbor kluba za sljedeću sezonu, no ne može se poreći kako je riječ o simpatičnoj gesti koja će dobro doći Travisu i suigračiam u punjenju akumulatora pozitivnom energijom uoči završnice borbe za ostanak u ABA ligi.

Podsjetimo, Travis je tijekom ove sezone već imao ponudu njemačke Albe, te će Zadrani imati izuzetno težak posao u eventualnim pokušajima da ga zadrže bez obzira na to hoće li im pregovaračke pozicije ojačati završnica ABA lige i dobar rezultat u Ligi za prvaka. Rasplet prema kojem bi Zadrani ostali bez ABA lige nedvojbeno bi ih stavio u pregovaračku mat poziciju. U Zadru su uvjereni kako će protiv Szolnokija i Splita ipak uspjeti spasiti sezonu i postaviti temelje za kvalitetniju pripremu sljedeće sezone.