izbornik ga podržava

Navijači španjolske reprezentacije brutalno izvrijeđali Piquea!

03.10.2017 u 09:17

Bionic
Reading

Nakon burne nedjelje u kojoj je Gerard Pique glasao na referendumu za nezavisnost Katalonije španjolski navijači u potpunosti su se okrenuli protiv njega, a jedna ga je skupina izvrijeđala na treningu reprezentacije...

Pique se oduvijek deklarirao kao ponosni Katalonac pa nije iznenađenje da je dao podršku referendumu za nezavisnost, a također je bio među onima koji su tražili odbijanje igranja katalonskog kluba protiv Las Palmasa, iz protesta zbog brutalnosti policije prema glasačima.

Barca  je utakmicu ipak odigrala, a 30-godišnji branič nakon toga je rekao da je spreman povući se iz španjolske reprezentacije ako je to potrebno, no svojevoljno to nema namjere učiniti do SP-a u Rusiji, nakon kojeg je najavio odlazak.

Očekivano, španjolski navijači okrenuli su se protiv Gerarda Piquea i na treningu u Madridu brutalno su ga vrijeđali nazivajući ga 'cabrón' (u slobodnom prijevodu šup**na) te tražili da napusti španjolsku reprezentacije, jer prema njihovom mišljenju on u nju ne spada.

Autor: Youtube

No, izbornik Julen Lopetegui dao je punu podršku svom braniču pa se njegov nastup protiv Albanije i Izraela, u utakmica koje bi Španjolskoj trebale donijeti prvo mjesto u grupi i izravan plasman na Svjetsko prvenstvo...