UPAD U TEREN

Navijači Newcastlea divljali i prekinuli utakmicu

16.07.2011 u 15:19

Bionic
Reading

Na prijateljskoj utakmici niželigaša Darlingtona i Newcastlea dogodio se incident kada su navijači 'svraka' uletjeli u teren i prekinuli susret. Organizatorima je trebalo desetak minuta da naprave reda

Englezi su se, barem tako pišu tamošnji mediji, prepali kad su čuli da ih u Europskoj ligi čeka Hajduk. Ne simpatiziraju navijače splistkog kluba, već sada boje se nereda i prisjećaju se svih incidenata koje su hrvatski navijački radili po Europi.

U međuvremenu, nije ništa mirnije ni na njihovim terenima. Nakon ulaska navijača na travnjak prekinuta je prijateljska utakmica između Newcastlea i Darlingtona, a zamalo i otkazana.

Protiv niželigaša Darlingtona su 'svrake' slavile 2:0, a kod drugog pogotka u 55. minuti, njihovi su navijači uletjeli u teren kako bi ga i proslavili. Scene nisu izgledale lijepo, nastao je metež i trebalo je desetak minuta da snage reda sve ''raščiste''.

'Klub će zatražiti snimku utakmice, a policija će poduzeti najstrože mjere da pojedinci odgovaraju za svoje sramotno ponašanje', poručili su iz Newcastlea i osudili incident.

No, prijateljsku utakmicu obilježila je i jedna lijepa vijest. Nakon stravičnog loma noge u listopadu prošle godine, prvi put je zaigrao Hatem Ben Harfa.