12 IZAZOVA

Navijač izazvao Zlatana na okršaj u taekwandou i FIFA-i

04.01.2013 u 07:30

Bionic
Reading

Francuski 'cybersquatter' koji je kupio internetsku domenu zlatan.fr spreman ju je prepustiti Ibrahimoviću, ali samo ako ispuni jedan od izazova koje mu je pripremio...

Anonimni PSG-ov navijač pravovremeno je reagirao i zakupio domenu zlatan.fr čim je Zlatan stigao u Pariz. Sada, barem po njegovim riječima, neprestano dobiva ponude za otkup adrese – ovakvi slučajevi ponekad se rješavaju i na sudu, a budući da je Zlatan prepoznatljiv brend, nije izvjesno kako bi završila pravna parnica...

No postoji način da se uštedi vrijeme i novac, a Ibrahimović i PSG dobiju željenu adresu. Štoviše, čak 12 načina za to – vlasnik domene naveo ih je sve i velikodušno prepustio nogometašu da izabere koji od izazova želi ispuniti... Dovoljno je, kaže, da napravi samu jednu stvar s popisa i domena je njegova.

1. Pokloniti mi PSG-ov dres s posvetom, odnosno mojim imenom na njemu i natpisom: 'Poslije Zlatana, ti si stvarno najbolji!'

2. Živjeti sa mnom mjesec dana. Tako bih cijelog života mogao reći: 'Ibra? Da, neko vrijeme je spavao na mom kauču'

3. Pokloniti mi tri doživotne sezonske ulaznice, za dvojicu mojih prijatelja i mene. Naravno, govorim o ulaznicama za svečanu ložu... Nemoj me pokušavati prevariti s onima za najlošiju tribinu...

4. Pobijediti me u pucanju penala. Naravno, na Parku prinčeva, tako da si na domaćem terenu i nemaš nikakvu izliku u slučaju da ja pobijedim.

5. Pobijediti me u taekwandou. Čujem da nisi loš u tome. A kako se osobno nikad nisam bavio tim sportom, preporučam da izabereš ovaj izazov.


6. Pokloniti mi uvojak svoje kose. Samsonova snaga dolazila je iz njegove duge kose. Mislim da je isto s tobom. Onda bih mogao od njega napraviti privjesak za ključeve koji bi mi do kraja života donosio snagu.

7. Pobijediti me u igrici FIFA 13. Ti možeš odabrati momčadi, ali vjeruj mi da nemaš nikakve šanse.

8. Zabiti gol iz voleja preko glave s udaljenosti veće od 30 metara na službenoj utakmici. Šalim se... Ovo nije realistično.

9. Dopustiti mi da te ošamarim, bez da išta kažeš... Naravno, u javnosti.

10. Pokloniti fotografiju na kojoj si gol do pasa mojoj djevojci, s posvetom. Iskreno, od osvih navedenih izazova, moram priznati da mi ovaj nije omiljeni. Već mi je dosta toga da vidim sjaj u njenim očima svaki put kad skineš dres na kraju utakmice.

11. Srediti da Neymar potpiše za PSG u ljetnom prijelaznom roku.

12. Jednostavno me pitati da ti besplatno prepustim ovu domenu... Ali licem u lice i – kao posveta Guillaumeu (misli na Hoaraua, op. a.) – na francuskom, naravno.