KAZNA ZA KAZNOM

Navijač Anorthosisa dobio četri mjeseca zatvora

21.08.2012 u 18:10

Bionic
Reading

Riječ je o susretu igranom 9. kolovoza u Larnaci kojeg su ciparski huligani prekinuli u 86. minuti utakmice pri vodstvu 3:0 gruzijske momčadi. UEFA je zbog incidenta kaznila Anorthosis izbacivanjem iz natjecanja, s 50.000 eura i igranjem triju sljedećih domaćih utakmica pred praznim tribinama.

Anonimni dvadesetogodišnji navijač nogometaša Anorthosisa kažnjen je sa četveromjesečnom zatvorskom kaznom zbog upada na teren u uzvratnom susretu 3. pretkola Europa lige protiv gruzijske Dile Gori.

Podsjećamo, riječ je o susretu igranom 9. kolovoza u Larnaci kojeg su ciparski huligani prekinuli u 86. minuti utakmice pri vodstvu 3:0 gruzijske momčadi. UEFA je zbog incidenta kaznila Anorthosis izbacivanjem iz natjecanja, s 50.000 eura i igranjem triju sljedećih domaćih utakmica pred praznim tribinama.

Osim UEFA-e za kažnjavanje odgovornih za incident pobrinuli su se se u ciparskom pravoduđu, pa je tako anonimni dvadesetogodišnjak koji je priznao krivicu za upadanje na travnjak i kontakt sa crnogorskim vratarom Srđanom Blažićem, te pijanstvo na javnom mjestu, discipliniran zatvorskom kaznom.