DŽentlmenski sporazum

Napokon se zna zašto Ante Rebić neće preseliti Kovaču u Bayern

21.07.2018 u 20:49

Bionic
Reading

Nakon što je put Münchena i klupe Bayerna krenuo Niko Kovač, mnogi su vjerovali da će za njim krenuti i Ante Rebić. Međutim, đentlmenski sporazum Kovača s čelnicima Eintrachta ipak će Rebića odvesti u nekom drugom smjeru. Vjerojatno prema Engleskoj

Iako se činilo da bi Ante Rebić mogao karijeru nastaviti u redovima minhenskog Bayerna, do transfera neće doći zbog jednostavnog ali posve razumljivog razloga.

Doduše, o tom transferu se govorilo posljednjih dana vrlo intenzivno, a špekuliralo se kako će Eintracht na taj način zaraditi 40 milijuna eura.

Ipak, Rebić na Allianz Arenu neće preseliti jer je novi trener Bavaraca Niko Kovač postigao dogovor s čelnicima Eintrachta, prije nego je napustio Commerzbank-Arenu, a prema tom dogovoru Kovač ne smije odvoditi igrače Eintrachta.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako je otpala mogućnost da Rebić pojača njemačkog prvaka, a Eurosport prenosi kako će takvim raspletom najzadovoljniji biti engleski klubovi, poput Arsenala i Manchester Uniteda, koji sada imaju velike izglede dovesti hravtskog reprezentativca.

Podsjetimo i da bi u slučaju da Rebić napusti Frankfurt, veliki dio odštete koje bi njemački klub dobio za njegove usluge, završio u Fiorentini jer klub iz Firenze dogovorio je da se iznos budućeg transfera dijeli u omjeru 50:50.