IPAK NAPUŠTA PARIZ

Napokon otkriven tajni plan vezan uz Neymarov povratak u Barcelonu

16.01.2019 u 11:52

Bionic
Reading

Iako je krajem prošle godine predsjednik Barcelone Josep Maria Bertomeu otklonio mogućnost da u svoju svlačionicu vrati Brazilca Neymara, ipak je čini se došlo do obrata

Podsjetimo, Neymar je u rekordnom transferu u ljeto 2017. otišao u PSG za vrtoglavih 222 milijuna eura te je od bogatih vlasnika dobio godišnju plaću od 36 milijuna eura.

No, usprkos tome čini se kako Brazilac Neymar već dugo nije sretan u PSG-u i očito se u velikoj tajnosti radi na tome da se vrati u Barcelonu, što mu je navodno najveća želja.

Osim što Neymara mediji sele u Real, Barcelonu pa i SAD, španjolski novinari Mundo Deportiva doznali su kako temperamentni Brazilac nije zadovoljan tretmanom u PSG-u zbog čega želi što prije otići. Ali nije to baš tako jednostavno. Pogotovo kada se u igru uključio i Real Madrid koji Neymaru vidi spasitelja i 'novog Ronalda.' Bilo je i špekulacija kako Neymar ne bi imao ništa protiv da prijeđe u Manchester City što znači da se nešto stvarno događa.

U svakom slučaju zbog financijskog Fair playa i novih okolnosti čini se kako su čelnici PSG-a donijeli odluku i odlučili se zadržati na duži period mladu francusku zvijezdu Kyliana Mbappea. Dakle, ako će se od zvijezda nekoga rješavati - onda je to Neymar. Pitanje je samo može li im pakleni plan pokvariti najveći konkurent, Real iz Madrida.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia