još malo o noletu...

Nakon svih neugodnosti koje je Novak Đoković doživio, sigurno će ga utješiti, pa i nasmijati, ova izjava njegovog žestokog kritičara

19.01.2022 u 07:42

Bionic
Reading

Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios, koji je često 'otrovnim komentarima' gađao Novaka Đokovića, nakon svega što se događalo srpskom tenisaču i nakon što je deportiran iz Australije stao je na njegovu stranu

Cijela ova situacija vezana uz Novaka Đokovića, odnosno njegovo privođenje, pa ispitivanje te na kraju deportacija iz Australije, očito je dirnula Nicka Kyrgiosa.

Australac sklon skandalima, koji je često znao kritizirati Novaka Đokovića, sada je stao na stranu srpskog tenisača te je žestoko kritizirao svoju državu izrazivši podršku kolegi s terena.

Naravno, taj preobražaj Kyrgiosa upao je u oko i novinarima, pa ih je zanimalo zašto je promijenio svoje stavove.

'Trenutno smo u nekoj vrsti 'bratske romanse'. Mislim da ću ga pitati da igramo parove. Imali smo Novak i ja nekoliko različitih stavova u prošlosti, ali mislim da bi to bio i bilo tko drugi, a ne samo Đoković, tko se nije slagao sa mnom. I da je sada netko drugi bio u ovoj situaciji suprotstavio bih se i rekao što mislim', pojasnio je Kyrgios, a još nedavno također je bio pozitivan na koronavirus.

Zbog toga je i on bio u izolaciji.

'Pozitivan sam, kao što znate, nije idealno, ali ne osjećam se loše. Radim sve što mogu da se oporavim, budem spreman za Australian Open i svima vam priredim spektakl', rekao je tada Kyrgios na društvenoj mreži, a zatim i 'opleo' po Australiji.

'Osjećam se prilično posramljeno kao australski sportaš, koji dobro zna što je taj čovjek napravio za nas i za sport. Mediji vole raditi drame i dijeliti ljude, pa su to napravili i s Novakom. No ne želim da sve to skrene pažnju s toga kakve sjajne rezultate postižu Australci', rekao je Kyrgios.