pukla ljubav

UEFA hladnim priopćenjem potvrdila odlazak Zvonimira Bobana

25.01.2024 u 12:29

Bionic
Reading

Europska nogometna organizacija (UEFA) službeno je obznanila kako legendarni hrvatski nogometni reprezentativac Zvonimir Boban napušta visoku dužnost koju je dosad imao u krovnoj europskoj nogometnoj organizaciji

Legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban odlučio je nakon tri godine naglo napustiti Uefu, u kojoj je bio šef nogometa te je uz to bio na čelu novog savjetodavnog tijela - Football Board.

>> ANKETA TPORTALA / Zvonimir Boban nikad nije bio bliže povratku u Dinamo. No, spomenuo je HNS i Hajduk!

Zvonimir Boban naglo je odlučio napustiti važno mjesto u Uefi nakon što je shvatio da Aleksander Čeferin mijenja statut kako bi mogao biti glavni čovjek u još jednom mandatu. Emotivno pismo Bobana, u kojem objašnjava zašto napušta Uefu, pročitajte OVDJE.

Nakon svega su se oglasili i iz Uefe, objavili su tek hladno priopćenje iz kojeg se jasno može zaključiti kako je definitivno pukla 'ljubav' između predsjednika Uefe Aleksandera Čeferina i Zvonimira Bobana.

'UEFA objavljuje sporazumni odlazak Zvonimira Bobana iz organizacije. Boban se pridružio organizaciji 2021. godine kao šef nogometa i pokrenuo nekoliko značajnih projekata u tehničkom razvoju, uključujući uspostavu UEFA Football Boarda i Youth Football Foruma', stoji u priopćenju Uefe uz napomenu:

'UEFA izražava svoju zahvalnost gospodinu Bobanu na njegovoj predanoj službi i želi mu svu sreću u budućim nastojanjima u karijeri.'

U našoj anketi pitamo vas je li Zvonimir Boban idealan za glavnog operativca i čelnog čovjeka posrnulog Dinama?