Intervenirala i policija

Nakon što su ga u klubu izbacili u drugu momčad, Miju Caktaša napali i navijači; Torcida poslala jasnu poruku donedavnom kapetanu i njegovom menadžeru

20.02.2021 u 16:31

Bionic
Reading

Mijo Caktaš bio je meta uvreda navijača koji su mu transparentom jasno poručili što misle o njemu

Hajduk je nedavno odlučio svoje ponajbolje igrače, Miju Caktaša, Basela Jradija i Božu Mikulića prebaciti u B momčad s kojom mogu samo trenirati jer nisu prijavljeni za natjecanje na početku sezone. Razlog je taj što s njima nisu postigli dogovor oko produljenja ugovora pa su sva trojica poslani na prisilno hlađenje u drugu momčad dok se ta situacija ne riješi, odnosno dok ne odu iz kluba.

Posebno je šokirala odluka da se iz prve ekipe udalji Caktaša koji je uvjerljivo najbolji igrač 'bijelih' u zadnjih nekoliko godina. Ove je sezone u 20 utakmica ove sezone zabio 12 golova i upisao tri asistencije.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Pregovarao sam s Caktašem i nije htio produžiti ugovor na godinu dana,a nije pristao ni da mu se plaća smanji niti jedan euro. To je bio i naš zadnji razgovor. Prije toga mi je rekao da ne želi ostati u Hajduku već da želi napraviti transfer. Tražili smo transfer, imali i službene ponude, ali igrač ih nije prihvatio. Respektiramo Caktaša, ali moramo zaštiti Hajduk', rekao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius o glavnom igraču Hajduka.

Drama i cirkus oko Caktaša se nastavlja pa su mu sada tako i navijači, od kojih su mnogi i dioničari kluba, odlučili poslati jasnu poruku da u Splitu nije više dobrodošao. Na mostu koji spaja stadion Poljud i bazene uz njega je osvanula poruka jasno namijenjena donedavnom heroju i kapetanu kluba.

'On glup, a menadžer smeće. Hajduk nitko ucjenjivati neće', poručili su navijači.

Poruka je, iako nije izričito napisano kome, izgleda poslana Miji Caktašu i njegovom menadžeru Darku Nejašmiću koji je i otac Hajdukovog igrača. Na teren je, odmah nakon što je uvredljiva poruka primijećena, izašla i policija.

Pogledajte još jednom najbolje golove 21. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.