ovako će teško u Europu

Totalni kaos na Poljudu; ponajbolji igrači Hajduka odbili nove ugovore, a klub ih poslao u drugu momčad

18.02.2021 u 13:21

Bionic
Reading

Hajduk je Miju Caktaša, Basela Jradija i Božu Mikulića poslao u b momčad jer su odbili potpisati nove ugovore

Hajduk je organizirao druženje svojeg sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa s novinarima. Naravno, zbog pandemije koronavirusa sve je obavljeno preko Zooma, a Nikoličius je otrkio senzacionalnu informaciju koja bi se mogla opisati kao pravi potres na Poljudu.

Hajduk je odlučio svoje ponajbolje igrače, Miju Caktaša, Basela Jradija i Božu Mikulića prebaciti u B momčad. Razlog je taj što s njima nisu postigli dogovor oko produljenja ugovora pa su sva trojica poslani na prisilno hlađenje u drugu momčad dok se ta situacija ne riješi.

'Pregovarao sam s Caktašem i nije htio produžiti ugovor na godinu dana,a nije pristao ni da mu se plaća smanji niti jedan euro. To je bio i naš zadnji razgovor. Prije toga mi je rekao da ne želi ostati u Hajduku već da želi napraviti transfer. Tražili smo transfer, imali i službene ponude, ali igrač ih nije prihvatio. Respektiramo Caktaša, ali moramo zaštiti Hajduk', rekao je Nikoličius o glavnom igraču Hajduka, a slično je i s drugom dvojicom.

Hajduk je trenutno peti s 26 osvojenih bodova iz 20 utakmica, čak šest manje od Rijeke koja je četvrta s 32 boda u isto utakmica koliko ima i Hajduk. Jasno je da je Hajduku glavni cilj Europa koja im za sada opasno visi.

'Učinit ćemo sve da izborimo Europu. Hajduk se mora boriti za Europu i za najviše ciljeve. Možeš u Europu i preko Kupa. Želimo Europu i to je jasno', rekao je Nikoličius.

Ipak, ostaje za vidjeti kako će do Europe bez svojih najboljih igrača, a posebice Caktaša koji je u 20 utakmica ove sezone zabio 12 golova i upisao tri asistencije.

Pogledajte još jednom najbolje golove 21. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.