ATRAKTIVNA ODBOJKAŠICA

Nakon što je pozirala za Playboy opsjedaju je paparazzi!

16.09.2013 u 11:49

Bionic
Reading

Jedna od najatraktivnijih svjetskih odbojkašica, model i TV prezenterica Gabrielle Reece, usprkos tome što je u siječnju proslavila 43. rođendan, još uvijek izgleda besprijekorno, što je pokazala na plaži Havens Beach

U svojoj bogatoj odbojkaškoj karijeri 191 cm visoka Gabrielle osvojila je mnoga priznanja, a uz sport imala je vremena i za bavljenje manekenstvom.

No svakako najveći izazov, barem kada su fotografije u pitanju, bilo je poziranje za Playboy 2001. godine kada se 'skinula do kraja'. Njena lijepa figura krasila je i naslovnice tiražnog modnog magazina Elle krajem 80-ih i početkom 90-ih, a pojavila se i na naslovnicama časopisa kao što su Outside, Shape, Women's Sports & Fitness, Elle i Life. No nakon što su izašle fotografije u Playboyu, više ništa nije isto jer je paparazzi opsjedaju na svakom koraku.

Da je Gabrielle, majka dvoje djece (Reece Viole Hamilton i Brodyja Joa Hamiltona), još uvijek atraktivna za paparazze, dokaz su i fotografije iz Havens Beacha u Sag Harboru, američka savezna država New York.

Uživanje u suncu, pijesku i kupanju u oceanu. Bolje nije moglo…