nema predaje

Nakon poraza od Bayerna oglasio se Kylian Mbappe i poslao znakovitu poruku: Krvavo smo radili za ovo...

15.02.2023 u 11:46

Bionic
Reading

Bayern je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Parku prinčeva kao gost pobijedio PSG 1:0. Parižani imaju za čime žaliti, u samoj završnici zbog minimalnog zaleđa poništen im je gol Kyliana Mbappea

Bayern je 80 minuta dominirao, mogao i uvjerljivije kazniti PSG, ali na kraju ispada da Bavarci mogu biti sretni što u završnici susreta PSG nije izjednačio.

Parižani su proigrali u završnici, posebno su se trgnuli nakon što je u 71. minuti u igru ušao Kylian Mbappe koji nakon oporavka od ozljede ipak nije spreman za cijelu utakmicu. No, tih tridesetak minuta najbolje je pokazalo koliko Mbappe znači PSG-u.

Zabio je gol koji mu je zbog minimalnog zaleđa poništen, a onda je i natjerao Pavarda na prekršaj zbog kojeg je zaradio drugi žuti karton i isključenje. Na žalost za PSG, vremena za preokret više nije bilo.

'Tko je favorit? PSG, kao i uvijek!', rekao je Kylian Mbappe te poslao znakovitu poruku uoči uzvrata u Münchenu:

'Moramo biti pozitivni. Iz onog što sam vidio, dosta je prostora za napredak. Da, bili smo u nepovoljnom položaju, ali smo im uspjeli zadavati probleme. Sposobni smo napraviti probleme Bayernu, pokazali smo da smo opasni. Ipak, morat ćemo ostati zdravi i svi zajedno otići u München po prolaz. Krvavo smo radili za to svaki dan. Bayernu neće biti lako...', zaključio je Mbappe.

  • +13
PSG - Bayern (osmina finala Lige prvaka) Izvor: EPA / Autor: Mohammed Badra

Trener Bayerna Julian Nagelsmann zna da je baš Mbappe najveća prijetnja njegovoj obrani...

'Mbappe sam može preokrenuti svaku utakmicu. PSG se probudio kada je on ušao. Puno su bolja momčad kad je on tu. Imamo neke dobre ideje kako se nositi s njim u uzvratu, ali jasno je da Mbappe može riješiti bilo koju utakmicu', rekao je trener Bayerna nakon utakmice u Parizu.

PSG je u lošem nizu, ovo mu je bio treći uzastopni poraz - 'načeo' ga je Igor Tudor sa svojim Marseilleom u Kupu (2:1), pa je Monaco nastavio niz (3:1), a sada je pobjedu protiv PSG-a upisao i Bayern.