IZRAVNI CRVENI

Nakon ovog brutalnog starta Kroos može biti sretan što hoda

20.12.2015 u 18:40

Bionic
Reading

Nogometaši Reala u 16. kolu Primere s čak 10:2 deklasirali su gradskog suparnika, Rayo Vallecano. No, zanimljivo, gosti su vodili 2:1, a do kraja utakmice ostali su bez dvojice isključenih igrača

Bila je to utakmica koja će se dugo pamtiti, s čak 12 pogodaka, od kojih je Gareth Bale zabio četiri, dok je hrabri Rayo u 12. minuti vodio s 2:1.

Gosti su potom ostali bez dvojice isključenih igrača, a Real im je do kraja utrpao devet golova. Real je poveo u 3. minuti preko Danila, da bi gosti uzvratili pogocima Amaye (10) i Jozebada (12).

U 15. minuti igrač Raya Roberto Román Triguero, zvani Tito, isključen je zbog krvničkog starta na Kroosu, a kada pogledamo snimku, možemo samo konstatirati da je njemački reprezentativac imao nevjerojatnu sreću što je uopće mogao nastaviti utakmicu.


Toni Kroos Horror Injury - Real Madrid v...by hamdosbetdos
Drugi žuti, odnosno crveni karton, u 29. minuti dobio je i Raul Baena.

Velšanin Gareth Bale je s četiri gola (25, 41, 61, 70) odigrao najbolju utakmicu u dresu Reala, Cristiano Ronaldo je zabio dva (30pen, 53), a Karim Benzema tri gola (48, 79, 90). Luka Modrić odigrao je cijeli susret i asistirao za deveti gol Reala, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 65. minuti i također asistirao Benzemi za posljednji, deseti pogodak.