DOSTA MU JE SVEGA

Nakon dva mjeseca Huntelaar želi napustiti Real

09.02.2009 u 09:02

Bionic
Reading

Prije nešto više od dva mjeseca, na Santiago Bernabeu je za 20 milijuna eura stigao Klas-Jan Huntelaar kao zvijezda. Danas taj isti Nizozemac nezadovoljan svojim statusom želi napustiti Real Madrid i tako ući u knjige kao jedan od rijetkih nogometaša s pedigreom koji su tako kratko stanovali u Madridu

Što se tiče politike dovođenja igrača, ove sezone u Real Madridu zeznuli su sve što se moglo zeznuti. Na početku sezone neuspješno su radili na dovođenju Cristiana Ronalda, Davida Ville i još nekih, a sve je garnirano nepromišljenim dovođenjem Klaas-Jana Huntelaara i Lassanea Diarre, jer su u Madridu smjeli za Ligu prvaka registrirati samo jednog od njih. I eto, cirkus je tu.

S obzirom na to da su za nastavak Lige prvaka prijavili u Madridu Lassanu Diarru, to je strahovito pogodilo Huntelaara koji samo dva mjeseca nakon dolaska na Santiago Bernabeu razmišlja o odlasku. Trener Juande Ramos koristio ga je dosad samo šest puta, neće igrati u europskim utakmicama i to je sve prelilo čašu Nizozemčeva strpljenja.

'Ne mogu se pomiriti s ovakvom situacijom. Real me nije prijavio ni za Ligu prvaka, niti igram u nacionalnom prvenstvu. A k tome trener Ramos nema povjerenje u mene. Želim napustiti Madrid jer ovo više ne želim trpjeti', prenosi AS riječi nizozemskog reprezentativca koje je navodno izustio svojim prijateljima.

Prema španjolskom listu AS, Huntelaar je već naredio svom menadžeru da krene u potragu za novim klubom.